Menu

FAQ

Wanneer hoor ik in welke sessies ik geplaatst ben?

Op de dag zelf zie je op je naambadge in welke sessies je bent geplaatst. We gaan er vanuit dat we vrijwel iedereen in de sessies van de eerste of tweede voorkeur kunnen plaatsen.

Kan ik op de dag zelf nog ruilen van sessie?

Als er ruimte is in de sessie waar je naar toe wilt, dan kun je nog wisselen. Hiervoor kun je je melden bij de inschrijfbalie. Let op: veel sessies zitten volgeboekt, dus we kunnen dit niet garanderen.

Ik wil me afmelden voor de conferentie, kan dat?

Tot en met 31 maart kun je je kosteloos afmelden door een mail te sturen aan events@lkca.nl. Daarna blijf je het inschrijfgeld verschuldigd. Je kunt wel een vervanger sturen in jouw plaats, in dat geval vragen we je dit ook per e-mail aan te geven.

Ik heb me aangemeld maar heb nog geen bevestiging of factuur ontvangen, kan dat?

Na aanmelding ontvang je binnen een paar dagen een bevestiging per mail. De factuur ontvang je eind maart / begin april. Heb je vragen dan kun je mailen naar events@lkca.nl.

Ik heb me (nog) niet aangemeld, kan ik ook gewoon naar de conferentie komen en me daar aanmelden?

De inschrijvingen gaan hard en we verwachten dat de conferentie vooraf al vol zit. Zolang het inschrijfformulier op de site nog open staat, is er nog plaats. Daarna kun je mailen naar events@lkca.nl om te informeren of er plek is vrij is gekomen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je dan ook aan om niet te komen zonder eerst even contact op te nemen. Als de conferentie vol zit, laten we op de dag zelf geen extra mensen meer toe.

Kan ik iemand mee nemen naar de conferentie?

Ja, maar we raden nadrukkelijk aan om die persoon wel ook vooraf aan te melden. Als het inschrijfformulier niet meer open staat, kun je even per mail contact opnemen met events@lkca.nl om te informeren of er nog plek is.

Komt er een verslag van de dag?

Goed nieuws! Vincent Bijlo loopt mee tijdens de conferentie en schrijft een column als reflectie op de dag. Er komt geen uitgebreid verslag.

Zijn de presentaties van sprekers achteraf beschikbaar?

We vragen de sprekers of zij hun presentatie beschikbaar willen stellen. Alle presentaties die we mogen delen kun je achteraf per mail opvragen via events@lkca.nl.

Ik wil niet gefotografeerd of gefilmd worden tijdens de dag. Kan dat?

Tijdens de conferentie is een fotograaf aanwezig. Indien je niet op de foto wilt, kun je je bij aankomst melden bij balie.

Mag ik foto’s of filmopnamen maken tijdens de dag?

Ja, maar in verband met privacy van andere bezoekers vragen we je deze niet openbaar te delen.

Is er een programmaboekje van de dag?

Nee, op de conferentie is in print wel een schema van het programma beschikbaar. Om de hoeveelheid papier te beperken is het volledige programma alleen online beschikbaar.

Is er een deelnemerslijst zodat ik kan zien wie de conferentie bezoeken?

Ja, voor de deelnemers komt er een digitale deelnemerslijst beschikbaar. Een link hiernaartoe ontvang je in de bevestigingsmail. Op deze lijst vind je alle deelnemers die hebben aangegeven dat hun naam hier vermeld mag worden. Om papier te besparen delen we deze lijst alleen in een digitale versie.