EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Plenair programma

10.00 uur Opening met optredens van De Bridge en Andre Heuvelman

 • De Bridge is de huisband van My Breath My Music. De band stond eerder al op het podium met het Nederlands Studenten Orkest en Remy van Kesteren in De Doelen en met ambassadeur Candy Dulfer. Bezetting: Anne: zang, gitaar | Ivo: bas op keyboard | Karin: Magic Flute | Ruud: gitaar, bandcoach 

 • Andre Heuvelman verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Zijn trompet is daarbij slechts het middel. Zijn boodschap is eenvoudig: “Op welke kwaliteit van jezelf kun je altijd vertrouwen, wat is jouw trompet?”
  Als solotrompettist is hij verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest.
  Als klein kind al had hij een grote liefde voor het maken van muziek. Bij toeval kwam de trompet op zijn pad, alleen was door zijn handicap (een te korte onderarm en een slappe pols) dit instrument een grote uitdaging. Door zijn nuchtere aanpak en zijn wil om te gaan voor de muziek, heeft Andre een bijzonder levensverhaal te vertellen.  


13.00 uur Optreden van Waaghalzen en Redouan Ait Chitt (Redo) 


 • Waaghalzen – dans, muziek en film
  Onderdeel van de theaterroute Kunst met Mekaar in Arnhem

  Een danser en een danser in een rolstoel bevinden zich in dezelfde ruimte met obstakels. Ze bewegen zich van de ene kant naar de andere kant. Hebben ze elkaar nodig? Of doen ze het alleen? In een dynamisch duet op live muziek dagen ze elkaar uit. De dansers zijn Dorian Baghuis en Jurgen Hierck. Rebecca Donkersloot, de eerste spastische cameravrouw van Nederland, zoomt in en brengt hen via projectie in beeld. Muzikaal worden ze live ondersteund door Slagwerkers van de West Arnhemsche Muziekvereeniging en gitarist Jurrian van Henseler.

  Waaghalzen maakt onderdeel uit van de theatrale route van Kunst met Mekaar in Arnhem-West. Choreografie: Anna Fransen - Artistieke begeleiding: Paula Walta, Beeldend Danstheater Telder - Zakelijke leiding: Jolanda Keurentjes, Beeldend Danstheater Telder - Film Skatekerk en montage: Rock & Rolstoelproducties - Techniek: Ad Godschalk - Met dank aan Alex Hanssen, KKC en Beeldend Danstheater Telder. Dit project wordt ondersteund door het Johanna Kinderfonds en Provincie Gelderland.
  www.beeldenddanstheatertelder.nl www.kunstmetmekaar.nl/kmm2019

 • Redouan Ait Chitt (Redo) is een professioneel breakdancer en motivatiespreker. Hij reist de hele wereld over om shows en workshops te geven en neemt deel aan (inter)nationale danswedstrijden. Redo’s dansstijl wordt beschreven als soepel, dynamisch en energiek. Zijn aangeboren fysieke beperking weerhoudt Redo er niet van om zijn dromen na te jagen. Door middel van creativiteit en vastberadenheid was Redo in staat om al op jonge leeftijd zijn eigen dansstijl te creëren. Zelf beschrijft hij zijn stijl als 'Always Under Construction'. Hij is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en verlegt constant zijn eigen grenzen. 

  Redo is uniek in zijn performance, zowel als danser en als spreker. Hij combineert zijn levensverhaal, zijn mogelijkheden, zijn ervaringen en zijn dromen tot een volwaardige lezing. In zijn performance inspireert hij diverse doelgroepen, waaronder jongeren, volwassenen en het bedrijfsleven. Redo daagt zijn publiek zowel geestelijk als lichamelijk uit om het maximale uit zichzelf te halen. Hij weet als geen ander hoe hij elk type publiek in beweging kan krijgen en laat een levendige herinnering achter.  Zijn levensmotto: 'No Excuses, No Limits' galmt nog lang na bij het publiek wanneer hij klaar is met zijn performance.