Menu

Verwonderen, verstevigen en verankeren staan centraal in het programma van woensdag 30 maart. In het Akoesticum in Ede bieden we live optredens en tal van werksessies waarin deze drie pijlers terugkomen. In aanloop naar 30 maart organiseren we op 9, 16 en 23 maart tussen 15.00 en 17.00 uur een online bijeenkomst met keynotes en kennisuitwisseling op de pijlers verdiepen en verstevigen.

Online workshops:

9 maart 15.00u-17.00u

met aandacht voor SBO, passend onderwijs en Cluster 3 & 4

16 maart 15.00u-17.00u

met aandacht voor VSO en Pro

23 maart 15.00u-17.00u

met aandacht voor cluster 1 & 2

 

Programma Next Stop conferentie 30 maart 2022
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het programma. Houd deze website in de gaten of laat je gegevens achter, dan blijf je vanzelf op de hoogte!
 

Vier programmaroutes
 

Net als jouw leerlingen of deelnemers elk hun eigen route volgen in hun ontwikkeling, geldt dat ook voor jou! Om je te helpen jouw weg in het programma te vinden hebben we vier routes onderscheiden:

Verwonderen – laat je raken en voeden door persoonlijke verhalen en goede voorbeelden.

Verstevigen – vandaag geleerd, morgen toegepast in de groep: dat is het doel van deze praktische route door het programma met workshops en tools die je direct in de eigen praktijk kunt toepassen.

Verdiepen – kennis en inzichten, daar draait het om in deze onderzoekslijn. Wat kunnen we leren van de meest recente onderzoeken?

Verankeren – hoe zorg je dat inclusieve cultuureducatie méér wordt dan de 'hobby' van die ene bevlogen docent? Dat het verankerd wordt in je school, gemeente of centrum voor de kunsten? Een programmalijn over visie, beleid en draagvlak.

 

Aanmelden:

Wil je erbij zijn, laat dan hier je gegevens achter en we houden we je op de hoogte!