EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Programma
09.30 uur

Inloop

10.00 uur

Plenair programma met optredens van De Bridge & Andre Heuvelman

10.50 uur

Sessieronde 1

12.00 uur

Lunch

13.00 uur

Plenair programma met optredens van Waaghalzen en Redo

13.50 uur

Sessieronde 2

15.10 uur

Sessieronde 3

16.20 uur

Borrel

17.00 uur

Einde borrel

Klik op de links in het programmaschema voor meer informatie.


Vier programmaroutes

Net als jouw leerlingen of deelnemers elk hun eigen route volgen in hun ontwikkeling, geldt dat ook voor jou! Om je te helpen jouw weg in het programma te vinden hebben we vier routes onderscheiden:

Verwonderen – laat je raken en voeden door persoonlijke verhalen en goede voorbeelden.

Verstevigen – vandaag geleerd, morgen toegepast in de groep: dat is het doel van deze praktische route door het programma met workshops en tools die je direct in de eigen praktijk kunt toepassen.

Verdiepen – kennis en inzichten, daar draait het om in deze onderzoekslijn. Wat kunnen we leren van de meest recente onderzoeken?

Verankeren – hoe zorg je dat inclusieve cultuureducatie méér wordt dan de 'hobby' van die ene bevlogen docent? Dat het verankerd wordt in je school, gemeente of centrum voor de kunsten? Een programmalijn over visie, beleid en draagvlak.
Dagvoorzitter Wendelien Wouters


Wendelien Wouters is allround dagvoorzitter, moderator en presentator. Daarnaast is ze theatermaker, onder meer bij de Gelderse muziektheaterschool GRID waar ze tientallen producties met talentvolle jonge mensen maakte. Zestien jaar lang was ze programmaleider educatie in een cultuurcentrum, daardoor neemt ze als dagvoorzitter haar kennis van en liefde voor kunst en cultuur altijd mee.